De grootste Jori-collectie in de regio Leiden, Zoetermeer, Gouda en Den Haag

JORI streeft naar een unieke wereld van grenzeloos comfort, waar design en kwaliteit een universum creëren waarin het lichaam zich eindeloos kan ontspannen.

Zowat elk model kan geleverd worden in verschillende zithoogtes, –dieptes of rughoogtes, en met tal van ingebouwde functies die de gebruiker in staat stellen zijn zitcomfort volkomen op zijn persoonlijke behoeften af te stemmen. Kortom, de meest vooruitstrevende technologie en het hedendaagse design staan volledig in het teken van uw zitcomfort op maat. Deze filosofie maakt van JORI 'your innovative partner in high-class seating': uw zielsverwant in uw zoektocht naar een klassevol en gepersonaliseerd zitcomfort.

Het resultaat van die zoektocht is een gamma eigentijdse zitmeubelen met een duidelijk JORI-DNA: een uitgekiend design, gecombineerd met een grenzeloos zitcomfort op maat, een vormgeving door topontwerpers en een uitvoering in exclusief kwaliteitsleder of -stof.

Uw Jori-specialist: Edward Buitendijk

Maak een afspraak zodat ik de tijd voor u kan nemen om u te informeren over de Jori-collectie onder het genot van een kopje koffie.
 
Functie: Interieuradviseur
Statement: Enthousiast en gedreven geef ik uw interieur een nieuw leven.

Jori aanbevolen


Over ons

Bezoekadres

Middenin het Groene hart Zuid Holland ligt Benthuizen, tussen Leiden, Den Haag, Zoetermeer, Gouda & Alphen aan den Rijn.

Van Waay Interieurs
Verbreepark 27
2731 BR Benthuizen    Route   


E-mail: info@vanwaayinterieurs.com
Tel. 079 - 3311200

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9.30 - 17.30 uur
Woensdag: 9.30 - 17.30 uur
Donderdag: 9.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 9.30 - 17.00 uur

In onze winkel beschikt u over gratis WIFI en voor het pand is een ruime parkeergelegenheid.

Andere tijden of op afspraak, mail of bel ons!

Contact E-mail Facebook Twitter