079 - 331 12 00

3D interieurplan laten maken (stappenplan)

3D interieurontwerp in 3 stappen

Interieurplan laten maken? Ons team zet uw woonwensen om in een helder 3D interieurplan, compleet met onze ideeën voor kleuren, meubels en accessoires. Zo krijgt u al een volledig beeld van uw toekomstige interieur. Maak met ons een 3D interieur ontwerp in 3 stappen.

Stap 1: vrijblijvend oriëntatiegesprek

Elk huis is anders en smaak is persoonlijk. In een vrijblijvend oriëntatiegesprek onderzoeken we samen uw eigen woonstijl en woonwensen. Samen bespreken we op basis daarvan de uitgangspunten en mogelijkheden. Dit eerste gesprek duurt ongeveer 45 minuten en is geheel kosteloos.

Stap 2: interieurplan op maat

Wilt u na het oriënterende gesprek een 3D interieurplan laten maken? Eén van onze ervaren interieuradviseurs vertaalt uw wensen in een ongewoon interieuradvies. Vol met verrassende ideeën, kleuradviezen en slimmigheden. Van stalen tot stoffen, van slaapkamer tot woonkamer. Het 3D interieurontwerp bevat ook nog inspirerende moodboards, een plattegrond, visuele wandaanzichten en 3D voorbeelden, waardoor uw nieuwe interieur al op uw netvlies staat.

Stap 3: inrichten en stylen

Enthousiast? Dan zetten we samen het interieur styling advies om in uw tastbare interieur. We blijven u ook dan adviseren, want bij inrichten en stylen zijn de juiste uitstraling en sfeer belangrijk. De juiste producteigenschappen, kwaliteit, onderhoud en gebruiksgemak bepalen uw woonplezier. De interieurontwerpers van Van Waay helpen u met het maken van de juiste keuze.

“Een interieurplan is het beste plan voor een nieuw interieur.”

Laat uw interieurplan maken bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact