079 - 331 12 00

Appartement renoveren inclusief een nieuw interieur

Een nieuw huis, een nieuw interieur

Na een poosje wikken en wegen heb ik dan toch vorig jaar de knoop doorgehakt. Ik wil mijn appartement een facelift laten ondergaan of anders gezegd een nieuwe geboorte. Om dit te realiseren moesten alle muren verplaatst of verwijderd, plafonds gestuct en de inrichting compleet vernieuwd worden. Ik had al wat ideeën opgedaan door middel van tijdschriften, tv programma's en meubelboulevards.

Showroom vol design meubels

Mijn vorige inrichting was tot in de puntjes en tot grote tevredenheid verzorgd door Van Waay Interieurs, dus logisch dat mijn eerste keus was hen te benaderen. In zijn schitterende interieurwinkel kwamen we, na een aantal gesprekken, tot een prachtig ontwerp.

“Een uniek staaltje vakmanschap”

Maatwerk bij Van Waay Interieurs

Het enthousiasme van Corné en van zijn vakbekwame medewerkers was voor mij werkelijk een belevenis. In plaats van alleen beslissingen te nemen, werd er over alles meegedacht en was niets te veel.

Duidelijke 3D tekening en collage

Door de duidelijke 3D tekeningen en een materialen- en kleurencollage kreeg ik een goed totaalbeeld van hoe mijn woning eruit zou gaan zien. De betrokkenheid van Corné blijkt wel uit het feit dat hij zo trots op het resultaat is en het haast nog mooier vindt dan ik zelf. Ik wil graag een ieder bedanken die er aan meegewerkt heeft om van mijn huis een droomhuis te maken, maar in het bijzonder Corné van Waaij en zijn medewerkers. Zij hebben mijn droom verwezenlijkt, een uniek staaltje vakmanschap! - Theo van der Meer

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact