079 - 331 12 00

Brokis lampen en verlichting

Boheemse glasambachten

Brokis is het Tsjechische exclusieve merk voor lampen en verlichting en staat voor de synthese van voortreffelijk design, superieure kwaliteit en het opmerkelijke vakmanschap van Boheemse glasambachten.

Ontworpen door gerenommeerde Tsjechische en buitenlandse ontwerpers, hebben de originele BROKIS-lampen internationale bekendheid en erkenning gekregen. Brokis combineert handgeblazen glas met andere verfijnde materialen, zoals hout en handmatig geperst metaal, in gedurfde verlichtingscomposities die de grenzen van hedendaags lampen design verleggen.

Bekijk onze collectie Brokis

Een korte impressie

Kom Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact