079 - 331 12 00

Carpet Sign design karpetten

Custom made tapijten uit Nederland

Carpet Sign is een fabrikant van 'custom made' tapijten, dat in iedere gewenste stijl iets unieks en onderscheidends kan bieden. Chique, speels, artistiek; u bepaalt en bij iedere keuze staat Carpet Sign garant voor kwaliteit. In onze showroom zijn onder andere drie karpetten te bewonderen, gebaseerd op geheel uiteenlopende landschappen, die we graag voor u uit- en toelichten.

Drie uiteenlopende karpetten

Sauvage Dégradé

Dit prachtige product is geïnspireerd door het mooiste dat de aarde te bieden heeft: de natuur. Ze trakteert ons op de meest adembenemende schilderijen waarbij heldere kleuren die worden afgewisseld met vagere kleuren en prachtige combinaties ontstaan. Die kleurwisselingen zijn de basis voor Sauvage Dégradé, een karpet dat in vier stappen van de ene in de andere kleur overloopt. Het levendige en pakkende tapijt verrijkt ieder interieur op een opvallende manier.

Metropolis

Van natuurlijk schoon naar het bruisende stadsleven; 'Metropolis' heeft met haar chique glans een weelderige allure. De neutrale basiskleuren van het ontwerp zijn gemixt met kleurrijke accenten, die schijnen als stadslampen in het donker.

Pixelated

De locatie die de basis vormt voor ons derde tapijt is een bijzondere: de virtuele wereld. Pixelated is een serie van zes pixelvormige patronen, die als 3D-landschap de vloer bekleden. De virtuele wereld wordt hiermee fysiek, maar het leuke is dat het fysieke tapijt ook virtueel kan worden. Scan de code op het tapijt en u komt terecht op een online cultureel platform dat een scala aan verhalen en informatie biedt op het gebied van kunst, design en architectuur.

Bekijk de design karpetten bij Van Waay Interieurs

Een uitgebreide collectie stalen en uitgebreid persoonlijk advies vind je bij Van Waay Interieurs in Benthuizen. De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact