079 - 331 12 00

Corné van Waay

Interieurvormgever en -eigenaar

Ik ben Corné van Waay, de trotste eigenaar van Van Waay Interieurs. Al sinds ik kan lopen kom ik in onze winkel. Ik ken letterlijk elke hoek van het pand! Mijn passie is om onze klanten te verrassen: ik wil meer voor ze doen dan ze verwachten.

Een design meubel of complete inrichting kopen kan tegenwoordig overal. Bij ons moet het echt een feestje zijn om langs te komen en daar doen wij gezamenlijk elke dag keihard onze best voor. We hebben een ontzettend gave collectie staan in onze showroom.

Waar ik heel trots op ben, is dat we echt de diepte in gaan met een aantal merken. We hebben een breed aanbod en kunnen daarin uitgebreide service bieden per merk. Dat maakt onze winkel tot een heel krachtige formule. Het is voor een klant echt interessant om hier te komen, we bieden een veelzijdig palet aan meubels en merken, en gaan heel ver in onze service. Nee als antwoord bestaat bij ons niet.

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact