079 - 331 12 00

Design banken met ongewoon zitcomfort

Design bankstellen van leer en stof

Een design bank is een lust voor het oog en een must voor optimaal zitcomfort. Wilt u een leren design bank of liever één van stof? Een bankstel als één geheel of modulair? Bij Van Waay Interieurs kiest u de design bank met de afmetingen, accessoires, stof en kleur die u wenst.

Design bankstellen en modulaire banken

Een design bankstel ontwerpt u in zekere zin zelf. Kies de uitstraling die u wilt, van een bank met modern design tot een bank met landelijk karakter. Van 2-zits tot meerzits. Wilt u een bank aan kunnen passen als uw inrichting verandert dan is een modulaire design bank een slimme keuze.

Kom design banken kijken bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak Bekijk onze design banken
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact