079 - 331 12 00

Design inrichting kantoor Fortune Coffee te Zoetermeer

Nieuwe inrichting van het kantoor

De Centrale Organisatie van Fortune Coffee is eind 2010 gevestigd aan de Van der Waalsstraat 58 in Zoetermeer (aan de rand van de wijk Oosterheem). Nadat was besloten om de huisstijl aan te passen naar eigentijdse kleuren, was het noodzakelijk om opnieuw te kijken naar alle communicatie-uitingen. Van de bekende bestelauto’s tot de inrichting van ons pand. In het interieur komen de nieuwe elementen van de huisstijl terug, de kleuren lichtbruin, groen en oranje. Je ziet deze in de ontvangstruimte, op de wanden, de vensterbanken en teksten op de deuren.

“Nieuwe huisstijl met eigentijdse kleuren”

Creativiteit bij Van Waay Interieurs

In 2016 zijn twee nieuwe spreekkamers ingericht; volledig in nieuwe stijl en met het oog op het ‘nieuwe werken’ en daarom wilden we daar uiteraard mooie, duurzame stoelen in plaatsen. De keuze voor deze stoelen zijn samen met Corné gemaakt. Om al het meubilair bij elkaar aan te laten sluiten zijn kussens gemaakt voor de huidige designbanken van dezelfde stof en kleur als de stoelen. Daarmee is nu een geheel gecreëerd.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Ton en Corné kennen elkaar van diverse projecten. “Ik ken Corné als iemand die meedenkt en in goed overleg met ons kijkt naar duurzame producten die ook in het budget passen. Zodat je een goede prijs-kwaliteitverhouding hebt en lang kunt genieten van de producten.” Aldus Ton van der Tang, Directeur Fortune Coffee.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact