079 - 331 12 00

Design interieur voor studio in Scheveningen

Hulp bij een nieuw interieur

Wij hebben al een lange en prettige relatie met Van Waay Interieurs. Dus toen wij een kleine studio bij de haven in Scheveningen kochten om als vakantiewoning te gebruiken was de keuze voor de leverancier van de inrichting snel gemaakt. Ook voor deze vakantiewoning wilden wij een moderne inrichting met meubels en gordijnen van topleveranciers. En we werden niet teleurgesteld. De vrouwen en mannen van Van Waay hebben er iets moois van gemaakt, vinden wij. Een plek waar we onze tijd graag doorbrengen. - Els en Peter

Persoonlijk interieuradvies van Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact