079 - 331 12 00

Desso tapijt, vloerbedekking en vloerkleden

Tapijt van eigen bodem

Desso is leverancier van hoogwaardige tapijttegels, karpetten en kamerbreed tapijt met creatief design, gekenmerkt door functionaliteit. Hierbij richt het merk zich voornamelijk op superieur vloerontwerp en Cradle to Cradle®. Desso richt zich op de commerciële markt maar heeft ook Desso Consumenten Tapijt dat zich richt op de consument. Desso Consumenten Tapijt wordt vertegenwoordigd door drie sterke merken: Parade, Bonaparte en Desso. Alle drie de merken hebben een rijke traditie in de productie van consumententapijten voor het topsegment van de markt.

Kom langs bij Van Waay Interieurs voor de nieuwste collectie van Desso. Heeft u vragen over het merk? Met de interieuradviseurs van Van Waay Interieurs vindt u een prachtig Desso vloerbedekking dat bij uw stijl past.

Een korte impressie

Kom Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact