079 - 331 12 00

Edward Buitendijk

Interieurvormgever en -adviseur

Mijn naam is Edward Buitendijk, ik ben werkzaam als interieurvormgever en -adviseur bij Van Waay Interieurs. Al ruim 25 jaar begeef ik mij in de wereld van het 'inrichting vak'. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan.

De grote diversiteit aan klanten met even zoveel wensen voor hun nieuw aan te schaffen interieur maakt dat geen enkele ontmoeting hetzelfde is. Door de gesprekken die ik voer kom ik veel te weten over mijn klanten, hierdoor kan ik goed aanvoelen wat iemand wil en wat juist niet. Ik vind het leuk als mensen om mijn persoonlijke advies vragen, maar ik zal mijn mening nooit opdringen! Mensen komen naar onze winkel omdat ze hier heel veel kunnen bekijken en proberen.

De producten die wij verkopen stralen echt klasse uit. Mijn hart ligt bij de Nederlandse topmerken en designers: Gelderland en Artifort, met hun iconische modellen, maar zeker ook de firma Design on Stock, met hun snelle levertijden. Wat ik leuk vind is dat we allemaal trots zijn op onze winkel, we komen elke dag met een glimlach naar ons werk en hebben plezier met elkaar. Daardoor heb ik het hier goed naar mijn zin, wat mijn collega’s en ik weer uitdragen naar onze klanten toe.

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact