079 - 331 12 00

Els Mooijman

Planning en klantenservice

Mijn naam is Els Mooijman, ik ben net als Olga en Marga een van de drie administratief medewerkers van Van Waay! Gedurende twee dagen in de week kunt u mij vinden rond de receptie. Ik ben dan het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, zowel fysiek als via de telefoon. Ik zorg daarnaast voor de administratieve afhandeling van orders en facturen. Sinds november 2015 werk ik bij van Waay Interieurs. Het leuke aan hier werken is dat geen dag hetzelfde is, mijn werk is super afwisselend. We kunnen daarnaast met z’n allen een mooie beleving neerzetten, we bedienen de klant hier heel goed en voldoen echt aan de wensen! Ik probeer er op te focussen dat de klant hier ontspannen en met een glimlach de winkel uitloopt.

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact