079 - 331 12 00

Facelift voor de woonkamer van Sylvia en Cees uit Zoetermeer

De benedenverdieping in een nieuw jasje

Vorig jaar besloten we dat onze woonkamer aan een facelift toe was. Het meest ingrijpend was een nieuwe tegelvloer. De hele benedenverdieping moest leeg. Van Waay Interieurs is voor ons een vertrouwd bedrijf waar we al jaren onze meubels kopen. Samen met Corné hebben we gekeken naar de mogelijkheid van demonteren en opslaan van kasten, banken en tafels. Met een hele strakke planning is dit perfect gelukt. Met Pieter Maliepaard kunnen we lezen en schrijven. Hij kent onze smaak en begrijpt wat we willen. Samen met hem werden in overleg de kleurcombinaties gemaakt.

Moderne inrichting bij Van Waay Interieurs

Nieuwe gordijnen, ja maar dan wel met een moderne waveplooi en daar hoorde toch ook wel een Interrail designrail bij. Het kleed paste ook niet meer bij onze nieuwe interieur kleuren. Dus een mooi Millenerpoort karpet samengesteld en een praktische Karatkast voor in de hal. Als laatste kochten we de nieuwe salontafel met twee keramische bladen die in verschillend standen gezet kan worden. Het resultaat mag gezien worden. Samen met de banken, kasten, eettafel en stoelen die we al hadden is het een modern geheel geworden waarvan we hopen nog jaren te kunnen genieten. - Sylvia en Cees uit Zoetermeer

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact