079 - 331 12 00

Ferrolight design

De mooiste verlichting op aarde

De kunst van verlichting gaat samen met de kunst van design. Volgens Ferrolight Design verdient elke ruimte passende verlichting die zorgt voor sfeer en beleving, die een extra dimensie biedt. Daarom hebben ze als missie de zoektocht naar de ultieme lichtbron, naar het mooiste licht wat er op aarde kan stralen.

De collectie design lampen van Ferrolight bestaat uit hanglampen, vloerlampen, tafellampen, plafondlampen en wandlampen. Elke lamp is een staaltje vakmanschap waar de techniek van af spat, daarom hoort Ferrolight design bij Van Waay Interieurs!

Collectie Ferrolight Design

Kom Dutch Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact