079 - 331 12 00

Flos lampen en verlichting

Design lighting

50 jaar lang innoveert Flos in voorwerpen van licht en het afstoten van licht. Licht is de stof voor het uitten van nieuwe ideeën en verhelderende emoties.

We schrijven de toekomst, lezen ons verleden en uiten het heden in een continuïteit van gedurfde keuzes die ons imago en identiteit hebben gevormd.

Een merk met inhoud, een merk wat zijn verleden kent en daardoor een richting kan kiezen. Flos lampen biedt een volledige collectie van sfeer in design verlichting.

Bekijk onze collectie Flos

Kom Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact