079 - 331 12 00

Interieuradvies van ervaren adviseurs

Samen komen we tot het mooiste interieurontwerp

Interieuradvies is maatwerk. Onze ervaren adviseurs helpen u met een interieurontwerp op basis van uw wensen aan het interieur waar u zich thuis in voelt. Van schets tot inrichting, van bank tot gordijn. Maak kennis met ons team stylisten, laat een interieurplan maken of vraag ons om interieur- of kleuradvies.

Interieur design: advies van ervaren interieurstylisten

Interieuradvies: prijzen voor een passend interieur

De kosten van interieuradvies kunt u zien als een investering in een goed interieur dat bij u past. De kosten van een verkeerde start, stylen zonder plan, zijn hoger en niet altijd in geld uit te drukken. Het eerste adviesgesprek bij Van Waay Interieurs is kosteloos. Een interieurplan op maat kost € 750,- incl. btw.

“Interieuradvies is de blauwdruk voor uw stijl.”

Persoonlijk interieuradvies van Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact