079 - 331 12 00

JAB Anstoetz gordijnen en meubelstoffen

Stylish living since 1946

Voor klanten over de hele wereld staat de naam JAB Anstoetz voor visionair design en textielcreaties van topkwaliteit die keer op keer nieuwe trends zetten. Het JAB Anstoetz assortiment is nauwkeurig op elkaar afgestemd woningtextiel met een uitgebreid palet aan exclusieve decoratieve meubelstoffen, maar ook rolgordijnen, plisségordijnen en panelen voor comfortabele zonwering.

Als stijlvolle tegenhanger van het stoffenassortiment biedt JAB Anstoetz ook tapijten als designvloeren en vloerkleden in de hoogste kwaliteitsklassen. Het samenhangende assortiment wordt gecompleteerd door zorgvuldig handgemaakte meubelstoffering en een kleine maar verfijnde collectie gordijnroeden en behang.

Een korte impressie

Kom Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact