079 - 331 12 00

Karin Pape

Klantenservice en administratie

Ik ben Karin Pape, de medewerker verkoopondersteuning bij Van Waay Interieurs. Nadat ik ooit als stagiaire begon, ben ik tot afgelopen zomer als interieuradviseur werkzaam geweest. Nu houdt ik mij bezig met het verwerken en bestellen van orders, en tevens met het prijzen en omprijzen van de artikelen in de winkel. Ik haal er plezier uit om lekker bezig te zijn met alles wat met meubels te maken heeft. Ik vind het leuke, dat de meubeltrends elke keer weer veranderen; waardoor er regelmatig nieuwe meubels in de winkel staan. Hierdoor blijft onze winkel de klant verrassen.

Ik ben zelf een liefhebber van merken als Gelderland en Artifort, omdat hun strakke, moderne stijl mij aanspreekt. Onze klanten komen naar ons, omdat wij behoorlijk specialistisch zijn. We nemen de tijd voor hen, we nemen ze serieus en we denken met ze mee.

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact