079 - 331 12 00

Kristalia meubels

The rhythm is design, like jazz

De collectie Kristalia meubels bestaat uit eigentijdse en minimalistische ontwerpen in een Italiaans jasje. Al het 'overtollige' moet worden verwijderd. Een meubelstuk moet veelzijdig, open en nuttig zijn. Zo blijft Kristalia voor ieder interieur gewild.

Het aantrekkelijke design van Kristalia is herkenbaar en toepasbaar in ieder interieur. De eenvoud van de ontwerpen en het materiaalgebruik zorgen voor een prachtige uitstraling in uw interieur. Smaken verschillen, daarom heeft het merk voor ieder wat wils. Ontdek de vele mogelijkheden van Kristalia bij Van Waay Interieurs.

Bekijk onze collectie Kristalia

Een korte impressie

Kom Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact