079 - 331 12 00

Leolux meubels

Generaties vooruit

De veelzijdige collectie van Leolux biedt volop keuze in design meubelen. Innovatieve ideeën vertaald naar opvallende meubels.

Leolux verwerkt moderne, strakke lijnen in prachtige eetkamermeubels, banken, fauteuils en salon- en bijzettafels. Bij Van Waay Interieurs ontdekt u de vele mogelijkheden van de nieuwe design collectie van Leolux.

Van Waay Interieurs is officieel Leolux Select Store. In onze Leolux Select Store presenteren wij de nieuwste Leolux collectie bestaande uit Leolux banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en poefs. 

Bekijk onze collectie Leolux

Een korte impressie

Configureer uw eigen Leolux meubel

Een zoektocht naar het allermooiste meubel voor uw interieur vergt heel wat van uw verbeelding. Al die modellen, opstellingen, bekledingen en opties, kunt u ze zich voor de geest halen? Voortaan wel, dankzij de Leolux Creator. En u hoeft er niet eens de deur voor uit!

Creëer online uw Leolux meubel
De Leolux Creator werkt op een tablet en computer.

 Kom Dutch Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact