079 - 331 12 00

Maatregelen omtrent Corona

Ondanks alle zorg blijven we u van dienst

We leven in tijden van grote onzekerheid. Hoe lang zullen de scholen nog dicht zijn, zullen we nog thuis moeten werken - of juist overuren moeten draaien? Ook is het een tijd waarin we ons allerlei zorgen maken. Zorgen over de de gezondheid van onszelf en geliefden, maar ook over de voorraad toiletpapier, voedsel en medicijnen of over financiële problemen.

Ook wij maken ons hierom zorgen en zijn onzeker over de toekomst. We anticiperen op de richtlijnen van het RIVM, die snel kunnen wijzigen. De maatregelen volgden en volgen elkaar op en we willen hier zo transparant mogelijk over zijn richting u.

“De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers heeft topprioriteit”

Als u onze showroom bezoekt, betreedt u de winkel door een open deur en treft u direct een statafel met reinigingsdoekjes. Verkoopmedewerkers zullen gepaste afstand houden en uw hand niet schudden. Uw koffie wordt vers gezet en komt vergezeld door een verpakte lekkernij, maar de vers bereide hapjes op de zaterdagmiddag zult u helaas moeten missen. Bij gebruik van de pinautomaat wordt u gevraagd handschoenen aan te trekken. Indien u coronaverschijnselen vertoont als niezen of hoesten of als u koorts heeft, verzoeken we u vriendelijk onze winkel te verlaten. Ook onze medewerkers blijven bij deze klachten thuis. Roadshows en andere evenementen die de komende tijd gepland stonden, worden afgelast.

Er gebeurt ook veel wat u niet ziet; alle medewerkers werken op hun eigen werkplek, die iedere dag volledig wordt gereinigd, wassen met hoge regelmaat hun handen, hanteren een eigen pen en telefoon en nemen extra vitamines tot zich. De toiletten, deurklinken, armleuningen en liftknopjes worden tweemaal per dag schoongemaakt. Eten en koffiedrinken gebeurt zo veel mogelijk in groepjes van vier personen of minder en ook hierbij wordt afstand gehouden.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact