079 - 331 12 00

Madeleine Heijboer

Online Marketing

Mijn naam is Madeleine Heijboer; ik ben begin 2018 aangenomen als gastvrouw, maar in de loop der tijd is mijn takenpakket flink uitgebreid en aangepast. Tegenwoordig ben ik verantwoordelijk voor de sociale media, verzorg ik de catering en houd ik, samen met mijn collega Els, de website bij.

Ik doe dit werk naast mijn studie Bedrijfskunde, wat op veel punten goed bij elkaar aansluit. Door mijn werk snap ik mijn studie op bepaalde vlakken beter en andersom kan ik dingen die ik heb geleerd soms toepassen in mijn werk.

In principe werk ik vooral op de zaterdag, maar afhankelijk van de drukte hier en in mijn eigen agenda ben ik weleens doordeweeks in de winkel te vinden. Vaak zit ik dan achter de balie, waarbij ik, naast mijn digitale werk, klanten welkom heet en de telefoon opneem; zo komt de functie gastvrouw toch nog een beetje terug!

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact