079 - 331 12 00

Marga van Es

Klantenservice en administratie

Mijn naam is Marga van Es, een van de drie administratief medewerkers en al bijna vijftien jaar in dienst! Waar ik vroeger alle bonnen wel vier keer moest invullen in ons DOS-systeem is dat vandaag de dag wel anders, het gaat nu wat makkelijker. Maar dat betekent niet dat ik het rustiger heb gekregen!

Geen dag is hetzelfde bij Van Waay, er gebeurt hier altijd wel iets! De ene keer belt een tevreden klant en de andere keer belt een klant om te laten weten dat onze monteurs de schoenen zijn vergeten. Kortom, mijn werk is divers en verveelt nooit. Mijn streven is om alle klanten op de juiste manier te helpen, gaat er iets mis? Dan lossen we het op. Het fijne aan werken bij Van Waay is dat het hier echt als thuis voelt. Mijn collega’s voelen als familie voor mij, ze zijn er voor je als het nodig is.

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact