079 - 331 12 00

Marjon Mooijman

Interieurvormgever en -adviseur

Mijn naam is Marjon Mooijman, ik ben interieurvormgever en -adviseur bij Van Waay Interieurs. Vanuit mijn stage ben ik hier komen werken. Ik vind het leuk om het gehele proces met de klant te doorlopen, dus echt vanaf het eerste aanspreekpunt in de winkel, tot het uitwerken van een stijl en de uitlevering naar de klant toe.

Met name het adviserende gedeelte, waarin ik tekeningen kan maken en mag nadenken over het totale plaatje, vind ik heel erg interessant.

Werken met de mooiste merken

Ik ben een liefhebber van merken als Bert PlantagieInterstar en Leolux, dat zijn merken die net iets meer te bieden hebben. Dat vind ik mooi, omdat daar echt veel mogelijk is voor onze klanten!

We hebben bij Van Waay Interieurs zoveel te bieden dat ik echt met alle aspecten van een ruimte aan de haal kan. Zo kun je de optimale beleving creëren in het huis van de klant. Elke klant heeft zijn eigen wensenpakket en ik vind het een uitdaging om dit wensenpakket te vertalen naar een interieur dat ook bij de klant past. Mijn werk is dus heel veelzijdig, we hebben veel verschillende klanten bij wie je keer op keer maatwerk kunt leveren. Dat daagt mij uit en daar ben ik graag mee bezig!

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact