079 - 331 12 00

Mayke Uitman

Interieurvormgever en -adviseur

Al van jongs af aan wist ik dat ik iets met interieur wilde gaan doen. Na het Hout- en Meubileringscollege heb ik de Design Academie Artemis gedaan en inmiddels werk ik al 15 jaar met heel veel plezier in dit prachtige vak.

Het werken met een enorme diversiteit aan mensen maakt het werk wat ik doe steeds weer interessant en boeiend. Of iemand nu komt voor alleen een fauteuil of voor een compleet interieuradvies.

Iedere klant is uniek en heeft zijn eigen wensen en behoeften. Door goed te kijken en te luisteren naar de klant en de juiste vragen te stellen lukt het me steeds weer om erachter te komen wat iemand zijn smaak nu werkelijk is. Ik vind het een uitdaging om dit op de juiste manier te vertalen naar het interieur.

Als we een compleet interieur ontwerpen doen we dit doormidden van het toepassen van de mooiste meubels en het gebruik van verassend kleur- en materiaalgebruik. Dit zorgt ervoor dat iemand zijn huis een echt thuis wordt en dat onze klanten met een blij gevoel bij ons de deur uit gaan.

De collectie die we hebben bij Van Waay Interieur is zo uitgebreid en divers dat er voor iedere klant wel iets moois te vinden is of een op maat gesneden interieur ontworpen kan worden. De merken waar ik persoonlijk het meest mee heb zijn o.a. Vitra, Pastoe, Gelderland, Design on Stock, Muuto en Ferrolight. Het is een genot om met deze en alle andere mooie merken omringd te zijn, en er mee te mogen werken.

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact