079 - 331 12 00

Modern design interieur in Krimpen aan den IJssel

Woonkamer moderniseren

Onlangs hebben we een mooi project af mogen ronden in Krimpen a/d IJssel bij Gerard en Jacqueline Hoogerwerf. We kijken terug op een prettige samenwerking met een mooi resultaat. Lees of de ervaring van Gerard en Jacqueline met ons net zo positief is als die van ons met hen: “Al enige tijd wilden wij onze hele woonkamer moderniseren, aangezien onze smaak veranderd was. Maar dat klinkt toch makkelijker dat het in werkelijkheid is. Na diverse zoektochten in allerlei goede woonwinkels wisten we inmiddels wel welke bank we mooi vonden. Maar hoe dan verder?”

“Een prettige samenwerking met een prachtig resultaat.”

Nieuw interieur bij Van Waay Interieurs

Dit probleem werd opgelost toen we de lichte en ruime showroom van Van Waay Interieurs binnen liepen en in gesprek kwamen met Marjon Mooijman. Zij nam ruim de tijd om onze smaak en wensen te leren kennen En dit leidde tot een 3D tekening van onze woonkamer met onverwachte opties. Tijdens een volgende afspraak begeleidde zij ons geduldig in het maken van keuzes.

Geen enkele moeite was te veel!

Wij wilden graag zien hoe een bank in een bepaalde kleurstelling stond bij een karpet dat ergens anders in de showroom lag. Met een bezoek aan huis werden de laatste puntjes op de I gezet en hadden wij onze keuzes voor een bank, gordijnen, kasten, karpet, salon- en eettafel met stoelen gerealiseerd! De levering verliep vlot en daarna konden wij genieten van onze mooie, nieuwe woonkamer.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact