079 - 331 12 00

Modern interieur voor woning te Hazerswoude-Dorp

Perfecte huisstijl

Enige jaren geleden werd, na een verbouwing van een half jaar, onze woning opgeleverd. Ons oude interieur moest plaats maken voor een modern concept. Het geheel moest een strakke uitstraling krijgen, waarin een aantal wensen van ons terug dienden te komen. Van Waay interieurs in Benthuizen leverde ons een zeer goed totaal concept. Er werd op een prettige, ontspannen, manier gecommuniceerd, waarbij onze wensen vertaald werden naar een bruikbaar advies.

Ervaring rijker bij Van Waay Interieurs

Kennis van producten en stijlen is bij Van Waay interieurs in ruime mate aanwezig en deze wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Al met al, voor ons, een prettige ervaring! De samenwerking met de adviseurs van Van Waay interieurs hebben wij als zeer plezierig ervaren.

Een prachtig eindresulaat...

Eerlijke adviezen over de totale inrichting van onze woning, van woonkamer tot slaapkamer, van vloer tot zithoek en een goede medewerking van Corné van Waaij en zijn team, hebben tot een zeer succesvol eindresultaat geleid. Zeer tevreden over begeleiding en natuurlijk blij met ons interieur. Kortom Van Waay interieurs, voor ons, een ervaring rijker! Nicoline Slootweg & Bernard Elsman

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact