079 - 331 12 00

Modern landelijk interieur voor nieuwbouw woning in Zoetermeer

Warme inrichting in de sfeer van de prachtige woning

We waren enorm blij met het feit, dat we waren ingeloot voor deze prachtige woning in Zoetermeer. Door allerlei omstandigheden kon er niet worden doorgepakt met het bouwen van onze nieuwe woning. Dat betekende dat er ook niet veel animo was om de noodzakelijke woonwinkels en aanverwante zaken af te lopen voor de afbouw en de inrichting van onze woning.

We hadden wat ideeën over de keuken en badkamer, maar nadat de bouw definitief was begonnen, bleek al snel dat onze keuze van modern toch moest veranderen in een meer landelijke stijl.

“We zijn trots en heel erg blij!”

De open keuken en open haard waren uiteindelijk de uitgangspunten, die ons bij Van Waay Interieurs bracht. Los van het feit dat Corné van Waaij al herhaaldelijk had gezegd dat hij het huis graag zou willen inrichten, was de kennismaking met zijn zeer goed gekwalificeerde en opgeleide interieurarchitect Pieter (een plezierige man om mee samen te werken) doorslaggevend om een samenwerking aan te gaan.

Maatwerk bij Van Waay Interieurs

Aan de hand van de bouwtekeningen en onze eigen beleving heeft Pieter voor een prachtige inrichting gezorgd, die niet alleen warmte uitstraalt, maar ook precies past in de sfeer van onze prachtige woning.

Het is elke dag weer een feestje om thuis te komen in de door Van Waay perfect ingerichte woning. Hierbij mag zeker vermeld worden dat een ieder die bij ons op bezoek is geweest onder de indruk is van de inrichting, kleurstelling en uitstraling welke door Van Waay Interieurs is gerealiseerd.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact