079 - 331 12 00

Moderne inrichting Volvo Niham Den Haag

Restyling van de showoom

Met de Volvo Retail Experience (VRE) heeft autofabrikant Volvo een nieuw concept ontwikkeld voor haar showrooms. Er is gekozen voor een warm, Scandinavisch, open ontwerp in de kantoren en vergaderruimte, met daarnaast lichte showrooms en open onderhoudsruimtes. De “customer experience” staat centraal. Voor diverse ruimtes in het interieur heeft men gekozen voor de toepassing van massief hout. Naast de vaste Volvo standards die zijn voorgeschreven vanuit de importeur, moest er in de showroom gezocht worden naar het juiste meubilair en aankleding dat hierbij aansluit.

Maatwerk bij Van Waay Interieurs

Hiervoor zijn we in contact gekomen met Corné van Waay van Van Waay Interieurs. Want het spreekt voor zich dat we in onze showroom een mooie en duurzame uitstraling wilden creëren, zoals dat past bij een merk als VOLVO. Hierin zijn we zeer deskundig begeleid en de samenwerking was bijzonder prettig. En, getuige de foto’s, heeft het een prachtig resultaat opgeleverd!

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact