079 - 331 12 00

Montis meubels

Modern design met superieur zitcomfort

Modern design met superieur zitcomfort, dat is Montis. Dit topmerk ontwerpt comfortabele banken, fauteuils, stoelen en tafels met een stijlvolle vormgeving.

Montis heeft geïnvesteerd in een eigen vormschuimerij. Dankzij deze vormschuimerij hebben de ontwerpers veel vrijheid in de creatie van hun vormen. Samen met vakmensen perfectioneren zij het comfort voor uw fauteuil of bank. Zo sluiten vorm en comfort maximaal op elkaar aan.

Ook onderscheidt Montis zich ook door hun bijzondere stofferingsmethode. De romp van een stoel of bank ‘krijgt een jas aan’. De ritsbare hoezen bekleden het frame rondom. Deze stoffeermethode Montis is typerend voor dit bijzondere merk.

Ontdek de prachtige Montis meubelcollectie bij Van Waay Interieurs.

Bekijk onze collectie Montis

Een korte impressie

Kom Dutch Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact