079 - 331 12 00

Muuto meubels

Scandinavisch design

Muuto meubels zijn ontworpen volgens traditioneel Scandinavisch design, gekenmerkt door functionaliteit en vakmanschap. Daardoor zijn de meubelen van Muuto uitstekend geschikt voor zowel in de woonkamer als voor de projectmarkt.

Muuto biedt stijlvolle banken, stoelen, fauteuils en tafels voor ieder interieur. Met de interieuradviseurs van Van Waay vindt u een prachtig Muuto meubel dat past bij uw stijl.

Bekijk onze collectie Muuto

Een korte impressie

Kom Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact