079 - 331 12 00

Nieuw huis inrichten bij Familie Rooseboom in Waddinxveen

Hulp bij een nieuw interieur

Na wat vallen en opstaan en op veel plekken te hebben gekeken, kwamen we bij Van Waay Interieurs. We wilden vooral niet haasten en goed nadenken over ons huis, maar vooral ook veel plezier beleven aan het hele inrichtingsproces. Marjon hielp ons en kwam met heel veel voorstellen, stalen, kleuren. Uiteindelijk maakte ze een tekening. Maar waar wij vooral van onder de indruk waren, was dat ze met de stalen naar ons huis kwam en zelfs met 2 verschillende stoelen die we uit mochten proberen. Wat was dat fijn.

“We voelen ons thuis in het nieuwe interieur”

Maatwerk bij Van Waay Interieurs

De kleuren in je eigen huis zien en de beleving van alles. Nadat we de meubels hadden en de gordijnen, moesten we nog een kleed. Dat konden we in alle rust ontwikkelen. Samen met Marjon hebben we iets ontworpen. Iedere stap leverde veel blijdschap. Daarna namen we de volgende stap. En tenslotte het karpet van Carpet Sign, dit bracht alles samen. Dank voor de goede service, we zijn nu zeer tevreden en voelen ons bijzonder thuis in ons nieuwe huis.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact