079 - 331 12 00

Nieuw interieur design voor Rabobank Den Haag

Rabobank Regio Den Haag heeft haar hoofdkantoor aan de Bezuidenhoutseweg te Den Haag recent grondig verbouwd. Niet alleen de gevel heeft een grondige face-lift gekregen, maar ook het gehele interieur is op de schop gegaan. Dit was nodig, omdat de tand des tijds hier z’n werk had gedaan. Onze bank staat voor openheid en transparantie. We zijn toegankelijk voor alle klantgroepen, van studenten tot starters van MKB ondernemers tot internationaal opererende ondernemingen. Hierbij past een moderne en frisse uitstraling met goede, duurzame materialen.

“Moderne en frisse uitstraling”

Nieuw interieur bij Van Waay Interieurs

We zijn zeer tevreden met de wijze waarop Corne van Waaij en z’n team ons pand heeft aangekleed. Bij de materiaalkeuze heeft hij erg goed geadviseerd, het aanbrengen werd prima verzorgd en ook de after sales is wat ons betreft prima verlopen. Mede dankzij Van Waay is ons kantoor weer een prachtige ontmoetingsplaats geworden voor onze klanten. - Jaap Wielaart, Directievoorzitter

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact