079 - 331 12 00

Nieuw interieur design voor woning te Zoetermeer

Extreme make-over benedenverdieping

Enkele jaren geleden stonden wij voor de luxe keus: een andere woning kopen of onze woning zodanig onder handen (laten) nemen, dat je het gevoel krijgt in een nieuwe woning te starten. Uiteindelijk hebben wij voor het laatste gekozen: ligging en indeling van de woning waren nog steeds naar ons zin, maar op het interieur en de inrichting waren wij uitgekeken.

Extreme make-over van de gehele verdieping

Wij besloten voor een extreme make-over van de hele beneden verdieping. Dus eerst met een aannemer aan de slag (de firma Rokkeveen Ontwerp & Realisatie). Dat bleek al een ingrijpende gebeuren te zijn: andere vloeren, wanden, deuren en deurposten, plafonds en dan woon je zolang op zolder, dus wel even afzien. Vrijwel gelijktijdig hebben wij een rondje gemaakt langs de betere winkels op het gebied van woninginrichting.

“We zijn blij met de deskundige hulp”

Nieuwe woninginrichting bij Van Waay Interieurs

Eerlijk gezegd waren wij al vele jaren een trouwe klant van Van Waay in Benthuizen, en na ons “rondje” bleef deze keuze ongewijzigd. Van Waay bleek toch het meeste te bieden op het gebied van woning inrichting, (design) meubels, lampen, etc. Afgezien van de mooie en uitgebreide collectie, die regelmatig vernieuwd wordt, voelen wij ons thuis in deze winkel met zijn relaxte en plezierige sfeer, en ongedwongen, deskundige hulp. Karin Pape, één van de interieur-adviseurs werd al snel ons vaste aanspreekpunt en onze sparringpartner. Uiteindelijk hebben wij de keuze van meubels, gordijnen, vloerkleed, accessoires en lampen over een flink aantal bezoekjes verdeeld. (Overigens, wat betreft de verlichting heeft Van Waay via de firma Flos voor een prima lichtadvies gezorgd).

Stap voor stap naar een prachtig eindresultaat

Voor ons bleek het goed te werken om steeds weer wat afstand te nemen, de keuze van stijlen en individuele meubels op ons in te laten werken en daarna een volgende fase in te gaan voor de keuze van bijpassende meubels, raamdecoratie, etc. Het eindresultaat is daardoor niet te impulsief, al de onderdelen van onze woonkamer en keuken zijn goed op elkaar afgesteld en wij zijn heel tevreden met het eindresultaat. De plezierige samenwerking met Karin heeft daar zeker aan bijgedragen!

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact