079 - 331 12 00

Nieuwe inrichting inclusief shutters voor huis in Reeuwijk

Eerlijk interieuradvies

Van Waay Interieurs heeft mijn hele huis ingericht, vloer, meubels, lamellen en shutters. Ik heb vele bezoeken gebracht aan de showroom, niets is te veel, wat een geduld. Het zijn goede zeer vriendelijke, vakkundige mensen die nog de tijd voor je nemen wat een goede service! Interieuradviseur Karin Pape van Van Waay Interieurs heeft goed geluisterd naar wat mijn wensen waren, bovendien was ze eerlijk in haar advies wat wel kon en wat niet. Ze weet exact wat past bij je interieur. Indien dat wenselijk is komen ze op locatie kijken. Altijd vriendelijk en makkelijke communicatie met haar, gewoon gezellig!

Servicegerichtheid bij Van Waay Interieurs

Nooit gevoel gehad dat iets werd op gedrongen en de geleverde kwaliteit is hoogstaand! Van Waay Interieurs is echt een aanrader!- Jan Leeflang uit Reeuwijk

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact