079 - 331 12 00

Nieuwe inrichting van de woonkamer met de bank als centraal punt

Elementbank van Montis

Na de aankoop van onze nieuwe woning zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe inrichting waarbij we in onze woonkamer de bank het centrale deel van de woonkamer wilde maken. We zijn toen op zoek gegaan naar zo'n type elementbank die je naar eigen inzicht en kleur kon indelen. Wij zijn via internet terechtgekomen bij Van Waay Interieurs, omdat dit een van de weinige leveranciers is van Montis in omgeving Den Haag. 

Indeling, materialen en kleuren

Na een gesprek met Sonja de Waard hebben wij veel uitleg gekregen en tips over de indeling, materiaal en kleur. Er zijn veel mogelijkheden waardoor de keus best moeilijk is. Dankzij Sonja hebben we het juiste model gevonden en een perfecte kleurcombinatie. Ook heeft Sonja een tekening gemaakt waarin de opstelling en kleuren duidelijk naar voren kwamen. Op basis van het gesprek, het advies en de prettige communicatie hebben wij gekozen voor van Waay!

Inspirerende inrichting bij Van Waay Interieurs

Nadat we de sleutel van de woning hebben gekregen en alle zaken in het huis zijn gedaan, kwam onze bank (aflevering verliep vlekkeloos) welke een mooie plaats in het midden van de woonkamer heeft gekregen. De bank en het gebruik voldoet helemaal aan onze verwachting en we hopen veel jaren plezier te hebben van de bank. Onze puberdochters hebben hun plek al aardig gevonden met hun vriendinnen! Dank voor de prettige en goede service!

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact