079 - 331 12 00

Olga Zoet

Financiële administratie

Ik ben Olga Zoet, ik ben administratief medewerker bij Van Waay voor al een behoorlijke tijd! Al meer dan 18 jaar ben ik werkzaam bij van Waay, ik ken het hier dus erg goed. Ik ben financieel en logistiek verantwoordelijk voor al het achterliggende werk bij Van Waay Interieurs. Ik factureer orders en ben bezig met het internet. Maar ik doe af en toe ook in de winkel mee met de verkopers.

Het leuke aan mijn werk is dat het ontzettend afwisselend is, ik heb met heel veel aspecten van het bedrijf te maken. Het voelt als een warm bad om hier te mogen werken, mijn collega’s zijn stuk voor stuk ontzettend aardig, we zijn echt een grote familie en hebben hart voor deze zaak. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een glimlach de deur uit lopen en daar draag ook ik mijn steentje aan bij.

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact