079 - 331 12 00

Pastoe kasten

The storage of your life

Unieke design kasten, wandsystemen en dressoirs met de mogelijkheid om uw eigen smaak toe te voegen. Dat is Pastoe. Met kernbegrippen als eenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en ambacht komen de mooiste kasten die langzaam en mooi oud worden.

Design kasten met een eigenwijs karakter, uitgedrukt in fraaie houtsoorten en tijdloze kleuren. Kom sfeer proeven bij Van Waay Interieurs.

Bekijk onze collectie Pastoe

Een korte impressie

Kom Dutch Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact