079 - 331 12 00

Pieter Maliepaard

Interieurvormgever en -adviseur

Ik ben Pieter Maliepaard, interieurvormgever en -adviseur en al ruim 30 jaar werkzaam bij Van Waay Interieurs. Ik ga graag het gesprek aan met onze klanten, kan mij goed inbeelden in een klant en heb een goed luisterend oor.

Als iemand met een vraag bij mij komt, probeer ik de exacte wens er uit te filteren, om zo tot een concreet resultaat te komen. Ik haal er veel voldoening uit als de klant krijgt wat hij van te voren voor ogen had, of juist iets mooiers dan hij of zij van te voren had verwacht.

Ik vind veel van de merken die wij verkopen erg mooi. Vitra is een merk dat ik erg kan waarderen, maar ik houd ook van klassiekers; zoals de lounge chair van Eames. Het leuke is dat we bij Van Waay eigenlijk allemaal een andere smaak hebben, we geven dus altijd een persoonlijk en op maat gemaakt advies. We kunnen daarnaast met z’n allen hoogstaande service bieden omdat we de rust en tijd nemen voor elke klant. Als de klant ons niet begrijpt leggen we het gewoon nog een keer uit, geen probleem!

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact