079 - 331 12 00

Pode Fold nu extra aantrekkelijk in premiumstof Monza

Pode aanbieding

Het populaire programma Pode Fold in de stof Monza is tijdelijk verkrijgbaar in prijsklasse 1 in plaats van klasse 6, wat een mooie korting betekent! Kom langs bij Van Waay Interieurs en profiteer van dit voordeel.

Pode Fold bank met teddybeer uitstraling

Fold van Roderick Vos is het meest succesvolle Pode-programma, met een loveseat, meerdere vaste banken, aanbouwelementen en een poef. Daarmee past Fold in elke eigentijdse woonkamer. De bekende Pode-eigenschappen zijn ook hier van toepassing: geproduceerd op bestelling, een heerlijk comfort en veel keuze in materialen en kleuren. De stof Monza van De Ploeg is een ijzersterke bouclé-stof, met een teddybeer-zachte uitstraling.

Bekijk onze collectie Pode

Kenmerken van Monza

  • 80.000 toeren Martindale, zeer lichtecht, vlamvertragend en Oekotex gecertificeerd;
  • Monza bestaat voor 60% uit natuurlijke garens (katoen, scheerwol en viscose);
  • Leverbaar in 23 kleuren (9 kleuren in de Pode collectie, de rest op coupon).

Let op: Bij keuze voor een kleur buiten de standaardbundel (9 kleuren Monza), geldt eveneens prijsklasse 1, echter met coupontoeslag.

Rekenvoorbeeld: De prijs voor een Fold 3-zitsbank in Monza is tijdelijk geen € 3.115,- maar slechts € 2.575,-. Een verschil van € 540,- (ruim 17% korting).

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact