079 - 331 12 00

QLOCKTWO

Toont tijd met woorden

Biegert & Funk, de oprichters van QLOCKTWO, startte in 2010 met de productie van handgemaakte klokken. Een echte eye-catcher voor ieder interieur of werkruimte - de klok geeft een andere kijk op de tijd door middel van woorden in plaats van cijfers. 

De tekst wordt weergegeven per vijf minuten. De overige minuten worden op de hoeken weergegeven door middel van lichtpuntjes. Van groot tot kleurrijk, van klokken tot horloges. QLOCKTWO is in ruim 20 talen beschikbaar en in tal van verschillende varianten.

De producten van QLOCKTWO zijn razend populair en bekroond met verschillende internationale prijzen, waaronder de 'Red dot design award'.

Onze collectie Qlocktwo

Een korte impressie

Kom Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact