079 - 331 12 00

Raimond de Zeeuw

Interieurvormgever en -adviseur

Mijn naam is Raimond de Zeeuw, ik ben interieuradviseur bij Van Waay Interieurs. Ik werk al meer dan 23 jaar in de meubelwereld en heb nog steeds elke dag super veel plezier in het werk dat ik doe! Daarvoor heb ik het Hout en Meubileringscollege gevolgd in Rotterdam.

Vandaag de dag houd ik mij bezig met de verkoop van prachtige design meubels bij Van Waay Interieurs en bekijk ik hoe we het bedrijf elke dag nog een stukje beter kunnen maken. Het is leuk dat ik keer op keer een persoonlijke klik probeer en kan krijgen met onze klanten. We bespreken de wensen en voorkeuren en we nemen de mogelijkheden door. Vervolgens doen we een voorstel. Heb ik de klant verrast? Dan ben ik echt geslaagd.

Een van mijn favoriete merken is Spectral, dat veelzijdige en strak vormgegeven producten maakt. Spectral streeft ernaar om de vrouw in huis een mooi en strak vormgegeven meubel te geven, waarin ze veel spullen kwijt kan. Dat maakt een vrouw immers gelukkig! Tegelijkertijd kan de man in huis genieten van een gelukkige vrouw én de beste geluidapparatuur. Top geregeld dus!

Inspiratie & advies bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact