079 - 331 12 00

Rolf Benz banken, fauteuils, tafels en stoelen

Made in Germany

Rolf Benz is hét designmerk en behoort tot de internationale top van de meubelmarkt. Het merk is een synoniem voor goed zitten, perfect design en vakmanschap van de hoogste kwaliteit. De strakke vormgeving en de vele mogelijkheden maken het meubel passend voor in ieder interieur en woonruimte.

Een stijlvol meubel van Rolf Benz is een echte eyecatcher in uw interieur. Van bank tot fauteuil en van salontafel tot stoel. Van Waay Interieurs is officiële dealer van Rolf Benz. In onze Rolf Benz studio presenteren wij een ruime collectie van het merk en krijgt u deskundig advies van onze interieuradviseurs. U bent van harte welkom in onze showroom te Benthuizen.

Bekijk onze collectie Rolf Benz

Een korte impressie

Kom Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact