079 - 331 12 00

Rolf Benz Ego aanbieding

Bank Ego actie prijzen

Met de Rolf Benz Ego bank ervaart u comfort in elk positie. De Ego biedt u twee basisvormen. De type G heeft een strak design voor uw woonruimte. De basisvorm type G heeft een modern design door de rechte, strakke zij-elementen. Bij deze uitvoering is de rugleuning tussen de armen geplaatst. Ervaar dus de variatie van de Rolf Benz Ego als wooneiland of als een klassiek bankstel.

De basisvorm type F heeft een elegant en tijdloos design door de zij-elementen die gebogen overlopen in de rugleuning. Daardoor steekt de rugleuning over de armen uit voor het ultieme zitcomfort. De Rolf Benz Ego kan geheel naar uw eigen wens worden samengesteld. De Ego biedt u daarom veel comfort opties. Ervaar dus in de showroom van Van Waay Interieurs, het ultieme zit- of ligcomfort van de Rolf Benz Ego.

Profiteer nu van onze actie prijzen

Bij Van Waay Interieurs hebben wij van 01 januari 2020 tot en met 31 december 2020 een unieke actie op de Rolf Benz Ego: elke stof is leverbaar voor de goedkoopste stofprijs en elk leersoort is leverbaar voor de goedkoopste leerprijs! 

Meer informatie?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs en wees zelf de designer van uw bank bij Van Waay Interieurs.

Bekijk onze collectie Rolf Benz

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact