079 - 331 12 00

Rolf Benz Onda & Tondo aanbieding

Voordeel Bank Onda & Tondo

Het ontwerp van de Onda designbank is van de designer Christian Werner. Maar voor de uitvoering van uw Onda bank bent u de designer. U kunt het design van de banken en fauteuils op vele manieren aanpassen. De Rolf Benz Onda bank heeft een uitgebreid bankenprogramma. De banken, hoekbanken, fauteuils en hockers hebben elegante, ronde vormen binnen een strak ontwerp, waarbij u zelf de macht heeft om uw droombank te realiseren. U bepaalt met de keuze van de losse modellen geheel individueel de zachte, complete vorm voor uw woonruimte.

Naast het bankenprogramma van de Rolf Benz Onda, kunt u ook een keuze maken voor de Rolf Benz Tondo. De Rolf Benz Tondo is een prachtig zitmeubel met een modieuze uitstraling. Bij het opstellen van de Rolf Benz Tondo kunt u geheel op uw eigen gevoel afgaan. Bij de Rolf Benz Tondo draait het om uw zitcomfort. U kunt zelf kiezen hoe comfortabel u wilt zitten. Onder het motto "perfect zitten en perfect loungen", verdient de Rolf Benz Tondo een plek in het middelpunt van uw activiteit. Want elk bank is te leveren in één van de volgende comforts: de Lounge Plus en de Lounge Deluxe.

Ontvang nu voordeel bij deze modellen

Kom naar de showroom en ontvang nu bij deze modellen voordeel in actiegroep 05. Maak een afspraak met een van onze adviseurs en wees zelf de designer van uw bank bij Van Waay Interieurs.

Bekijk onze collectie Rolf Benz

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact