079 - 331 12 00

Spectral, origineel in maatwerk tv-meubels

Smart furniture

Al meer dan 20 jaar werkt Spectral aan de verbinding tussen mooi wonen en vermakelijke techniek. De grote hoeveelheid bedrading die met de nieuwste technologische uitvindingen gepaard gaat, is voor velen een doorn in het oog. Spectral vindt voor iedere woonwens en woonstijl een passende oplossing voor dit probleem.

Geen rondslingerende kabels meer. Geen opvallende speakers meer. Alles stijlvol geïntegreerd in een zwevend tv-meubel op maat. Gun uzelf het origineel in uw woonkamer. U krijgt er geen spijt van!

Bekijk onze collectie Spectral

Een korte impressie

Kom Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact