079 - 331 12 00

Totaal nieuw interieur voor appartement in Rotterdam

Interieur updaten met prachtige meubelen en materialen

Al 27 jaar woon ik met veel plezier in mijn huidige appartement, maar ik wilde toch een aantal zaken gaan aanpakken. Als je eenmaal gaat beginnen met veranderen, zoals een nieuwe keuken en een nieuwe vloer, kom je tot de ontdekking dat je huidige interieur eigenlijk ook gedateerd is en niet meer zo goed past. Al maanden liep ik van de ene interieurzaak naar de andere (niet echt mijn hobby) en steeds kwam ik weer onverrichterzake thuis. Toen maakte iemand mij attent op de Van Waay Interieurs.

“Nieuw interieur dat echt mijn thuis is gebleven”

Bij het eerste bezoek zag ik al een bank staan waar ik naar op zoek was. Het bleek dat Van Waay Interieurs naast meubelen ook een totaalconcept kon verzorgen. Dit laatste sprak mij erg aan. Ik ben samen met vormgever Pieter aan de slag gegaan en zo ontstond er een eenheid. Ook is het fijn om één aanspreekpunt te hebben. Ik ben verschillende malen bij Van Waay langs geweest en steeds opnieuw lagen de uitgezochte materialen klaar en werd er alle tijd voor mij genomen.

Maatwerk bij Van Waay Interieurs

Ik ben erg content met het eindresultaat. Mijn wensen zijn vertaald in meubelen en materiaalkeuze, waarbij in mijn interieur ook ruimte blijft voor mijn eigen inbreng. Van Waay Interieurs heeft er voor gezorgd, dat het ondanks alle veranderingen, toch echt mijn thuis is gebleven.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact