079 - 331 12 00

Vitra meubels

Zwitsers design

Vitra biedt stijlvolle banken, fauteuils, stoelen en tafels in uiteenlopende stijlen. Het merk mixt oud en nieuw, hoog en laag, klassiek en modern waardoor de design meubels van Vitra zich thuis voelen in ieder interieur.

De design meubels van Vitra zijn geschikt voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Bedrijven als Apple, Nike en Shell gebruiken de meubels van Vitra in hun inrichting. Van Waay Interieurs adviseert u graag, zodat u een passend meubel vindt.

Bekijk onze collectie Vitra

Een korte impressie

Kom Design shoppen bij Van Waay Interieurs

De grootste design woonwinkel van Zuid-Holland, centraal gevestigd in ’t Groene Hart. Binnen een kwartier vanaf Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Rotterdam. Kom inspiratie opdoen, ontvang persoonlijk interieuradvies en laat ons uw woondroom visualiseren in full colour en 3D. Samen maken we er uw thuis van.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag een offerte aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact