079 - 331 12 00

Woning renoveren met moderne en strakke uitstraling

Inclusief bijpassende designinrichting

Na 25 jaar hebben we onze woning binnen volledig gerenoveerd met als resultaat een moderne en strakke uitstraling. Daarbij waren we ook op zoek naar een bijpassende designinrichting. Op advies van de binnenhuisarchitect Jeroen Blok kwamen we uit bij Van Waay Interieurs in Benthuizen. Daar zijn we op een prettige en professionele manier geholpen door Edward Buitendijk.

Maatwerk bij Van Waay Interieurs

Onze wensen stonden altijd voorop, maar de adviseur van Van Waay denkt kritisch mee wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Er wordt uitgebreid tijd genomen voor de klant en ook een bezoek aan huis hoort daar bij. Bij twijfel wordt de klant alle tijd gegeven en wordt er zeker niet met verkooptechnieken druk uitgeoefend. We zijn dan ook erg tevreden over zowel de dienstverlening als het uiteindelijke resultaat.

Maak een persoonlijke afspraak
Of vraag gratis onze inspiratiebrochure aan

Stel uw vraag aan Van Waay Interieurs

Aanhef *

Direct contact

Wat uw vraag over interieur design en ongewoon wonen ook is. Wij hebben een passend antwoord. U kunt ons ook altijd even bellen of een afspraak maken.

079 - 331 12 00 maak een afspraak

Lockdown update: Van Waay Interieurs blijft gewoon bereikbaar

Thuis. De plek waar we uiteindelijk het liefste zijn. Daar gaan we de komende weken ook samen voor zorgen. Ondanks dat onze showroom tot en met 9 februari gesloten moet blijven zijn wij gewoon bereikbaar.

Wij zitten er klaar voor

50+ internationale topmerken en Dutch design brands

079 - 331 12 00 Contact